dimarts, 22 de juliol del 2014

Els millors complements per les teves mascotes.

Hola! Avui us parla la Paula, us porto alguns consells perquè pogueu posar-li a les vostres mascotes els millors complements, i que vagin super monos. Comencem pels gossos.
GOSSOS: A la foto trobem un guant i dues pintes per pentinar els gossos i que es molt necessari ja que si no ho fem els gossos tenen el pèl lleig. A més trobem un mocador i molts collarets i corretges molt monos, ossos, transportin, i joguines. Tot això es el que principal ment necessita un gos encara que algunes coses son optatives, i pots comprar-les si vols.


GATS: Els gats no solen deixar-se pentinar i tampoc cal tenir corretja ja que no es passegen. El més ideal que pot tenir un gat són aquestes tres coses però algunes persones també els hi agrada posar-lis collars. Solen jugar en pilotes com les de les imatge o algun peluix, dormen en llits normals o si volem, en casetes com la de la foto, i he posat aquest bol perquè em sembla molt bonic. Tots aquests objectes són de la marca 'Trixie'



HAMSTERS: Els hamsters necessiten una gàbia on viure, normalment tenen tubs per on volten i juguen a més d'alguna roda per fer exercici, el menjar es pot trobar a qualsevol supermercat o tenda d'animals, i per últim necessiten on dormir, per això, existeix un cotó especial que utilitzen com a llit, que es pot colocar a qualsevol lloc de la gàbia o l'animal pugui dormir. Algunes persones els hi compren corretges per passejar-los però no es necessari.




OCELLS: Els ocells, naturalment, viuen també a gàbies, que poden ser més grans o més petites, i que poden estar decorades amb petites joguines per que l'ocell s'entretingui. El menjar de l'ocell pot trobar se, com el del hamster, a qualsevol supermercat o tenda d'animals.

I fins aquí hem arribat, espero que us agradi i com encara queden algunes mascotes pot ser faig una altre entrada com aquesta. Petonets i fins dijous. No ovlideu compartirlo i recomenar el bloc, tots junts podem contra el maltracte animal. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada